Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Kavala Airshow 2020 : Εγγραφή για Spotters – Press 2020




Οι διοργανωτές του Kavala AirSea Show καλωσορίζουν όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στις επιδείξεις ως spotters (είναι δηλ οι γνωστοί ενθουσιώδεις / φανατικοί του είδους , επαγγελματίες φωτογράφοι, μέλη σχετικών συλλόγων, παρουσιάζουν σχετική δράση κ.λ.π) ή δημοσιογράφοι..
Σε  έναν κόσμο που διακρίνεται για το πάθος του ! στην τέχνη της φωτογράφησης , κινηματογράφησης και γραπτού λόγου. Έναν κόσμο που οφείλουμε το διαρκώς αυξανόμενο φωτογραφικό κυρίως αρχείο μας, χάρις στην ελεύθερη προσφορά του. Ένα τεράστιο αρχείο που αφορά σε όλη την εμπειρία της διοργάνωσης από κάθε γωνία και άποψη και το οποίο συμβάλλει καίρια στις Διεθνείς Βραβεύσεις μας και την προβολή μας σταθερά, παράλληλα ή και ανεξάρτητα από τη διοργάνωση σε διακρίσεις των ίδιων των καλλιτεχνών σε διάφορους διαγωνισμούς, καταχωρήσεις, επαγγελματικές δράσεις ή εκθέσεις.
Η σχετική δράση καθορίζεται, υποστηρίζεται και ελέγχεται από τη Διεύθυνση KAVALA AIRSEA SHOW Media Operations (KASS Media Ops) με σκοπό να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές ευκολίες σε έναν ιδιαίτερο κόσμο υψηλών απαιτήσεων και αναγκών..

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου